ESP

ESP/ENG
An experience
with the flavor
of Puebla
AUGURIO
The culinary heritage of Puebla comes alive in this warm and passionate traditional-cuisine proposal. Augurio's menu offers a wide variety of moles and zaguán food (snacks), dishes that make up a wide and diverse panorama of a cuisine as baroque as it is exquisite.
CHEF ANGEL VÁZQUEZ
Mexican chef Angel Vázquez has been a leading representative of contemporary cuisine in Mexico; a precursor that brought the flavors of the world to the tables of Puebla and, that has taken the gastronomy of the state to different latitudes.
SOMMELIÈRE GINA DE LA MORA
Figura imprescindible en el universo de los restaurantes del chef Angel Vázquez, Gina de la Mora es la sommelière del grupo. Gina estudió aviación en los Estados Unidos, país donde permaneció tres años. En 2004 conoció a Angel Vázquez con quien se casó, y tres años más tarde, en 2007 comenzó a administrar intro. Su amor por la vinicultura la llevó pronto a hacerse cargo de la carta del restaurante. Cuenta con la acreditación del nivel 2 del Wine & Spirit Education Trust (WSET). Para la carta de vinos de Augurio, Gina conforma una rigurosa selección de etiquetas mexicanas y españolas de las mejores bodegas ibéricas y de nuestro país para ofrecer, junto con el menú, una experiencia sólida.
LOCATIONS
CENTRO
CLOSE
SOLESTA

Bldv. Atlixcáyotl N. 4931, Solesta
Tel: +52 (222) 227 2909

Monday to Saturday 8:00 – 23:00
Sunday 8:00 – 18:00

Parking | kids area | smoking area | valet parking

9 oriente No. 16, Centro Histórico, Puebla,
Puebla, México
Tel: +52 (222) 290 2378

Monday to Saturday 8:00 – 23:00
Sunday 8:00 – 18:00

Breakfast | parking
SOLESTA
CLOSE
CENTRO

9 oriente No. 16, Centro Histórico, Puebla,
Puebla, México
Tel: +52 (222) 290 2378

Monday to Saturday 8:00 – 23:00
Sunday 8:00 – 18:00

Breakfast | parking | smoking area

Bldv. Atlixcáyotl N. 4931, Solesta
Tel: +52 (222) 227 2909

Monday to Saturday 8:00 – 23:00
Sunday 8:00 – 18:00

Parking | kids area | smoking area | valet parking
CONTACT